PALVELUMME


Karvinkartanon Pienryhmäkoti sijaitsee rauhallisella alueella maaseudun kupeessa, kahden kilometrin päässä Laitilan keskustasta. Pienryhmäkoti on aikuisille kehitysvammaisille tarkoitettu asumispalvelua tarjoava yksikkö. Hoito on ympärivuorokautista ja turvallista.


Henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista. Ohjaus on tavoitteellista toimintaa ryhmä- ja yksilöohjauksena. Sen tavoitteena on erityisesti kehittää ja ylläpitää asukkaan omatoimisuuttaa ja itsenäisyyttä. Meillä on joka päivä omaa laadukasta ja monipuolista päivätoimintaa asukkaille, Karvinkartanon tiloissa.


Hoitokotimme toimii myös Green Care periaatteella. Meille luonto ympärillä, ja eläimet ovat tärkeitä. Koemme eläimet terapeuttisina ja puutarhanhoito on yhteinen asiamme.


Joka viikko leivontaa, askartelua, pelejä, jumppaa, musiikkia, laulua, puutarhatöitä, ulkoilua, eläinten hoitoa ja paijaamista, jalkakylpyjä, hierontaa, hemmotteluhetkiä, sekä aisteja aktivoivaa viriketoimintaa.


Meille Karvinkartanossa on tärkeää, että ruoka on maittavaa, terveellistä ja sitä on aina riittävästi.


Lounas meille tulee kaukolan kodista, päivällinen valmistetaan omassa keittiöissä, jossa käytämme myös kotipuutarhassa kasvatettuja yrttejä ja vihanneksia. Myös iltapalat valmistetaan itse, asukkaiden kanssa yhdessä. Viikon ruokalista suunnitellaan etukäteen ja toiveet huomioiden.


Huomioimme tietenkin tarkasti erityisruokavaliot ja erityistarpeet.


Myös vieraille keitämme pullakahvit.